Buitentrainingen en meer......
Love your Life, Love Yourself
HomeNieuw!! TassenDetox CoachKinderfeestjesReikiFoto'sContact
Detox Coach
Meer energie, een goed gewicht, een mooiere huid, minder kans op ziekte. Wie wil dat nou niet? Wie gezond is, voelt zich goed en kan alles aan. Logisch dus dat iedereen gezond wil zijn en blijven!

De Innerwave Detox darmreinigingskuur waar Shape It Out mee werkt is een uniek en revolutionair concept. Darmreiniging en vasten/dieet verdunnen het bloed, ontzuren de weefsels, breken slakkenconcentraties af en verbeteren de stofwisseling. Zij zijn daarom van tijd tot tijd voor de instandhouding van de gezondheid net zo belangrijk als voldoende voeding. Ongelooflijk wat er tijdens de kuur allemaal aan oude opgehoopte gifstoffen, darmslakken en overige afvalstoffen loskomen door deze kuur.

De kuur is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven als investering voor een gezonde en vitale toekomst! De kuur is eenvoudig thuis te doen, veilig en betrouwbaar, 100% kwalitatief hoogstaande producten, uniek en bewezen concept.
We starten gezamenlijk en in het programma zitten 3 bijeenkomsten inclusief een yoga sessie om het lichaam nog extra te stimuleren om de afvalstoffen kwijt te raken. Tevens is een Reiki behandeling onderdeel van het programma om tijdens deze week nog meer te kunnen ontspannen.

De volgende kuur zal starten in oktober. Wil je individueel detoxen dan kan dat natuurlijk ook en dan start je op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Zondag 31 augustus 10:00 – 13:00
Sap Workshop
Maandag 1 september 10:00 - 13:00

Ontvangst met koffie of thee

Korte uitleg over de spijsvertering en voeding

Workshop sappen maken en natuurlijk ook alles proeven en opdrinken

Ontspannen met speciale detox yoga
€ 29,50

Een aantal van de voedingssupplementen is ook los te koop:


Green Kamut:

Ingrediënten:

65% organisch kamut bladsap, 35% organisch alfalfa bladsap. Green kamut is glutenvrij.

Organisch gerstegras is het meest alkalische (basenvormende) voedingsmiddel dat we kennen. Het neutraliseert zuren in het gehele lichaam, waardoor deze via de nieren kunnen worden afgevoerd en een gezonde zuur-/basenbalans (neutrale PH waarde) kan worden hersteld.

Organisch gerstegras is een unieke voedingsbron. Het wordt geoogst als de halm nog maar 20 cm hoog is en het bevat daardoor per gram grote hoeveelheden vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Naast het herstel van de zuur-/basenbalans is organisch gerstegras de aangewezen voedingsstof om alle tekorten aan vitaminen en mineralen die door verkeerde, onvolledige voeding en verzuring zijn ontstaan aan te vullen. Het zorgt tevens voor een goede darmreiniging.Organisch gerstegras bevat o.a.:
 

-       260 x zoveel natuurlijke vitamine A (bètacaroteen) als bladgroente.


-        8 x zoveel vitamine C als een sinaasappel.
 

-       128 x zoveel foliumzuur als een tomaat.


-       16 x zoveel eiwit als melk.
 

-       11 x zoveel calcium als melk.
 

-       37 x zoveel calcium als graanproducten.
 

-       5 x zoveel natuurlijke ijzer als spinazie

-       43 x zoveel vitamine B6 als een banaan.

45 gram  € 20,00

Chlorella

Ontgift, ontslakt en reinigt het hele lichaam.

Voor een gezonde darmflora.

Waarborgt een optimale stoelgang.

Houdt het calciumgehalte op peil.

Bevat vitamine B12, ideaal voor vegetariërs.

Voor een betere opname van ijzer in het bloed.

Beschermt het lichaam tegen schadelijke stoffen.

Beschermt de huid tegen rimpelvorming.

Voor een gave huid.

Helpt bij haaruitval en afbrokkelende nagels.

Vertraagt de gevolgen van het ouder worden.

Geeft een betere conditie.

Veilig bij zwangerschap.

Geeft betere prestaties bij sport en fitness.

Verbetering weerstand.

Zuivert het bloed.

100% zuiver & veilig

Vitaminen, mineralen, essentiele (onverzadigde) vetzuren, eiwitten, nucleïnezuren, vezels en en hoge concentratie van anti-oxidanten Chlorofyl en Carotenoïden. Deze voedingsstoffen hebben een krachtig reinigende werking op het bloed en de darmen, en bevatten bijna alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Ideaal om ‘grote schoonmaak’ in je lichaam te houden.

 

396 tabletten  € 29,95

Innerlife:

Innerlife (Unieke kruidenformule) 100% zuiver en natuurlijk product zonder toevoegingen

Om te helpen een optimale darmwerking te realiseren is er Innerlife kruidenformule. Een speciaal ontwikkelde kruidenformule die het lichaam helpt te ontgiften en afvalstoffen verwijdert uit de lever. Het bevat als hoofdingrediënt (44%) de beste kwaliteit plantaardige vezelstof. Deze plantaardige vezelstof reinigt de darmen. Het creëert volume in de darm en verwijdert gif- en afvalstoffen uit de ingewanden en de darm. Werkt als prima darmsmeermiddel (glijmiddel) en zorgt voor een goede darmreiniging.

Verder zijn gewaardeerde planten, kruiden en groenten toegevoegd aan Innerlife,
die de gezondheid van het darmmilieu en het herstel van een gezonde darmflora ten goede komen. Elf kruiden waarvan de gezondheidskwaliteiten algemeen bekend zijn, maken deel uit van deze bijzondere “zuivere darmformule”.

-    Reinigt de darm
-    Creëert volume in de darm
-    Verwijdert gifstoffen uit de ingewanden en darmen
-    Bevat enzymen van de groene voeding om goede vertering te bevorderen
-    Gezondheid van het darmmilieu
-    Herstel van een gezonde darmflora

 

150 gram  € 19,95

Psyllium Husk:

Innerwave Psyllium Husk is het beste vezel voor gewichtbeheersing en instandhouding van je algemene gezondheid in het darmstelsel. Het bevat een vezel dat het hongergevoel vermindert, spijsvertering verbeterd en de darmen reinigt welke het tot een perfecte keuze maakt voor een gezonde levensstijl.

Onderzoek heeft uitgewezen dat een tekort aan vezels kan zorgen voor verteringsproblemen in het lichaam. Psyllium Husk (Vlozaadvezels) kan een makkelijke manier zijn om de dagelijkse dosering vezels te vergroten. Dit poeder heeft de eigenschap zichzelf tot 50 maal te vergroten als het toegevoegd wordt aan water.

Deze eigenschap kan een belangrijke rol spelen in regulering van de lichaamsverbranding van voedsel. Daarnaast helpt dit product de bloedsuikerspiegel constant te houden. De vezels zijn natuurlijk en ook bij langdurig gebruik veilig voor de darmen.

100% biologisch, zuiver en natuurlijk product zonder toevoegingen

- hongerstillend
- beschermend effect
- reinigt de darm

100 gram  € 9,95